Mina tjänster

Trum / transhealing

Healingen jag arbetar med är en kombination av Shamansk Trumhealing och Spiritual Healing. Vid behov kan jag också erbjuda en hushealing.

Sammantaget sätter denna healingbehandling igång den egna kroppens läkningsförmåga genom att energin strömmar dit den behövs för att lösa upp blockeringar där energin stagnerat på grund av någon trauma eller negativa upplevelser. Under behandlingen kan man uppleva olika känslouttryck, se bilder, känna av värme, kyla eller bara en skön avslappning. Det är väldigt individuellt. Många av mina klienter upplever en härlig avslappnande känsla efteråt och de känner sig jordade och mer närvarande. Kan också förbättra sömnen avsevärt. Under trumningen kan man ofta få göra en inre resa samt träffa sitt kraftdjur och få budskap.

a tree, nature, heart-5255288.jpg

Privatsittningar

Som Spiritualistiskt Medium håller jag privatsittningar och medial vägledning. På en sittning kan du antingen komma hem till mig eller ta det via telefon. Genom Andekontakt kan du få fina budskap från dina nära och kära i andevärlden. Upplevelsen är väldigt kärleksfull och helande. De vill oss alltid väl. Jag spelar alltid in samtalet och mejlar det till dig så du kan lyssna många gånger. Budskapen kan vara omfattande och hjälpa dig vidare på din väg. Jag har naturligtvis tystnadsplikt. För en sittning hos mig ska du vara minst 18 år.

Frågor och svar om privatsittningar

Astro Tarot och Tarotläggning

Denna läggning är en hjälp för din personliga utveckling och utgår ifrån dina födelsesiffror, den är alltså inte slumpmässig. Därför behöver jag innan vårt samtal veta: år, månad och dag då du är född. Gärna också med klockslag och ort vid födseln. Jag plockar sedan ihop de kort som är kopplade till dig samt ditt/dina livskort och årskort. Du får allt nerskrivet och skickat via mail och får gärna återkoppla med frågor via mail.

UtvecklingsCirkel

Min Utvecklings-Cirkel har jag hållit för samma härliga gäng sedan 2020 och jag kommer snart utöka med ytterligare en grupp för jag har fått många förfrågningar, ni är många som liksom jag själv söker efter något mer, något djupare i tillvaron, att finna dig själv.

Kurser

Kurser jag planerar framåt är för dig som vill öva upp din förmåga att kanalisera liksom att utforska ditt inre. Jag håller kurser i Tarot samt i Personlig och Medial Utveckling. Chakran är också något som jag erbjuder er att få kunskap i och det kopplas ihop med vår Personliga Utveckling som ingår i allt medialt arbete.

Recensioner

Nöjda kunder!

HEALING/ REIKI

Hade en märklig känsla efter behandlingen igår, som att jag hörde och såg allt klarare och starkare och liten känsla av som att ha druckit ett glas vin, utan att vara berusad alltså, märkligt. Detta tillstånd höll i sig en stund innan jag blev ”normal” igen. Min spänning/låsning i höger skuldra är nästan helt borta idag efter healingen igår, har sovit gott i natt, vaknade av makens larm i morse, halleluja! Vill ha en ny tid, gärna nästa vecka! Maken vill också prova! Supertack! Helnöjd! <3
Anna A

Tarot

Jag kan verkligen intyga, att Anki är en inkännande och duktig Tarotkortsläsare som kan läsa av korten lätt utifrån klientens behov och livssituation. Anki är rak och ärlig i sina uttydningar vilket är något som uppskattas. Hon är dessutom oerhört villig till att ständigt lära sig mer och gå på djupet både i sig själv och inom de olika områden som hon arbetar inom när det gäller det mediala. Jag ser en tydlig framtid för Anki inom Tarotläggning och mediumskap och önskar henne all lycka och välgång!
Lena-Marie Broman (tidigare lärare)

privatsittning

Anki prickade in klockrent via min anhöriga och hur hon var. Hon beskrev också mitt arbete och en beskrivning av mig och allt stämde in till 100%. Hon fångade också in de saker som jag ägnat mina tankar åt den senaste tiden angående mitt ordinarie jobb och mitt mediala jobb till 100%. Hon prickade in kring min nuvarande livssituation och om varför jag är så kluven till hur jag ska gå vidare. Jag kan verkligen rekommendera henne, Anki har allt och lite till skulle jag vilja säga. Tack Anki och tack mormor! Nu vet jag att jag är på rätt väg, hur jag ska tänka och att min magkänsla är rätt.
Annelie E

privatsittning

Under en sittning hos Anki fick hon kontakt med 2 anhöriga till mig och det framkom detaljer ur min släkthistoria (från Polen, soldater, 2:a Världskriget) som jag fått berättat för mig tidigare. Anki är så ödmjuk och när jag kom var hon nästan lite nervös över vad hon fått till sig kring detta i vår historia, det verkade för henne så osannolikt men jag kände igen allt mycket väl så det var så träffande. Budskapen kunde jag verkligen ta till mig, kändes så fint att få bekräftelse. Mycket bra och proffsigt och efteråt kände jag mig upplyft, glad och inspirerad – full av energi. Så Tusen Tack, jag kommer tillbaka!
Fannia S

privatsittning

Vid en privatsittning per telefon fick Anki kontakt med en nära anhörig till mig och det var oerhört tydligt vem anden var. Anki lyckades förmedla exakt hur anden är till sättet och brukade tala. Dessutom förmedlade hon hur personen gått bort och känslorna innan det skedde, vilket varit oklart för oss. Anden var här på jorden en mycket speciell och ihärdig person vilket lyste starkt igenom vid kanaliseringen. Det var ingen som helst tvekan om vem anden var. Anki har en lugn, saklig och harmonisk röst. Det kändes aldrig som att hon svamlade eller var osäker. Hela konsultationen kändes så seriös och professionell och jag kan verkligen rekommendera Anki, jag är helnöjd.
Ann M

privatsittning

Jag kan verkligen rekommendera Anki. Hon var så ”spot-on” kring saker ingen annan vet. Det var verkligen häftigt hur vi får till oss saker precis när vi behöver det men jag trodde inte det kunde ge sådan läkning och ro. Kände mig så trygg hela sessionen, det var en så fin stund med jättemycket känslor. Är ännu väldigt berörd. Extra roligt när hon liksom letar rätt ord och vips är det som att polletten (eller att de förstår varandra) ramlar ner och det blir precis rätt ord. Så fint!
Sara J

utvecklingscirkeln

På Ankis träffar får jag de verktyg och den kunskap jag behöver för att klara övningarna vi gör. Vi får utvecklas tillsammans men framför allt får vi vara som vi är. Jag går alltid från våra träffar med ett leende på läpparna och mer kunskap om den andliga världen. Lugnt och sakligt har du väglett oss genom den andliga världen. Allt har varit tillåtet och naturligt oavsett vad vi upplevt eller hittat på. Du har haft en röd tråd även om vi kommer ur spår ibland. Jag är en person som vill veta vad som förväntas av mig men i det här fallet har jag faktiskt kunnat släppa det och bara lita på att du vet vad vi behöver göra för att klara uppgifterna vi ställs inför. När jag åker från våra träffar är jag trött men avslappnad i kroppen. Det är som att jag får ro i kropp och själ när jag fått träffa likasinnade. Full av inspiration och energi samtidigt som jag skulle kunna stå och sova. Ni tror på mig när jag inte gör det själv. Min egen utveckling märker jag delvis genom att jag försöker tro mer på mig själv och vad jag faktiskt kan. Jag skulle gärna gå de kurser du planerar framöver. Jag ser det som en fördel att inte behöva resa. Det tar en hel del på min energi att resa så jag gör det så lite som möjligt. Sen ser jag fördelar i att känna dig som utbildar, jag vet att jag får valuta för pengar och tid. Jag får lära mig det jag behöver för att klara mina uppgifter. Anki har en fantastisk kunskap och erfarenhet som hon väljer att dela med sig till oss. Sluta aldrig med det du gör. Tack!
Kicki J

utvecklingscirkeln

Under hela min uppväxt har den andliga världen varit en parallell existens till den reella på ett naturligt sätt. Att se mor och mormor ”lägga stjärna” av vanliga spelkort och höra resonemanget runt tolkningen, att få ta del av vad dem och andra ”sett” och upplevt från den andliga världen har alltid varit naturligt och aldrig skrämt mig. Mina egna förmågor att drömma sant och bara ”veta” något har alltid varit så självklart att jag inte funderat över det. Men mina förmågor har verkat så bleka i jämförelse med flera i min familj att jag inte trott mig ha mediala förmågor utöver det normala. Ämnet har däremot intresserat mig mycket varför jag anmälde mig till Ankis kurs i medial utveckling helt utan någon förväntning om vad kursen kunde ge mig, utan bara med en stor nyfikenhet. Det man inte vet något om är det svårt att ha förväntningar på. Inför varje kurstillfälle har Anki lagt upp en tydlig plan så att vi mentalt kunnat förbereda oss på vad som komma skall. Genom en rad olika övningar har vi utvecklats personligen, blivit bättre på att se bakom våra uppsatta filter och skyddande skal och med det tryggt kunnat ta in de meddelande som sänts till oss. Då vi blivit tryggare i oss själva har vi också blivit bättre på att blockera de energier som inte gynnar oss utan endast vände oss mot det ljusa. En viktig del i utbildningen har varit dokumentationen. Under och efter varje tillfälle noterar var och en erfarenhet av vikt. Det är sedan guld värt när man går tillbaka en tid och kan följa ens utveckling. En utvecklingsprocess tar lång tid och det är inte alltid man uppfattar skeenden inom sig själv utan det är först i efterhand när man läser om tankar, rädslor och känslor som man kan förstå sin utveckling. Ofta har jag varit fylld av energi när jag lämnat en träff, men också väldigt tacksam över att få umgås med ett gäng fantastiska människor med olika starka sidor och med en stor vilja att dela med sig till varandra. Jag vill verkligen fortsätta med min personliga utveckling och förkovra mig i det mediala arbetet. Det är fortfarande långt kvar tills jag funnit ”min grej” i den mediala sfären, men det är en lustfylld resa och den får gärna fortsätta länge till. Tack Anki för att du varit katalysatorn för min mediala resa, för din vilja att lyfta andras förmågor och att du så frikostigt delar med dig av din kunskap.
Elizabeth Q

Tarotkurs

Att gå kurs hos Anki är väldigt familjärt, prestigelöst och mysigt. Att hon sedan har en stor kunskap och lång erfarenhet av tarot gör det ju inte sämre. Jag kände mig väl omhändertagen. Vi fick öva både på plats på kursen och hemma mellan gångerna. Vi fick direktiv, men uppmanades också att hitta vårt egna sätt. Det gjorde det lättare att våga vara intuitiv. Ett mycket bra sätt att lära sig på tycker jag. Det märks att Anki lagt ner mycket tid på materialet och på att göra det lättbegripligt. Tarot är ju så mycket, men Anki lyckades dela upp det på ett sätt som gjorde det lättare att förstå. Anki är en väldigt empatisk och varm person som sprider glädje i rummet samtidigt som hon ”håller ordning” på gruppen och ser till att vi följer schemat. Hon har ett prestigelöst och öppet arbetssätt som möjliggjort för mig att hitta mina egna vägar in i tarot-världen samtidigt som jag känt mig guidad och ”hållen”. Jag lärde mig mer än jag hade förväntat mig och kursen har fått mig ännu mer nyfiken på tarot. Jag har gjort en del läggningar efter kursen och det har gått över mina förväntningar. Det känns tryggt att ha materialet som vi fick av Anki att vända mig till när jag glömmer bort eller känner att det intuitiva inte riktigt ”räcker till”. Jag tyckte att det var ett lagom tempo och bra med tid mellan gångerna att öva och känna in och jag kan absolut tänka mig att gå fler kurser hos Anki. Jag kan verkligen rekommendera den här kursen! Av alla anledningar som jag skrivit ovan
Jessica J

Tarotkurs

Jag trodde inte Tarot var min grej, (för inte kan väl jag...) men jag är tacksam för att jag gick den här kursen och fick motbevisa mig själv. Kursdagarna var inspirerande, roliga och gick med väldig fart nästan för fort för vi hade så kul. Anki som kursledare är lugn och förklarar på ett väldigt bra sätt. Prestationen fick vi lämna, alla fick jobba på sina villkor vilket var väldigt skönt. Prestigelöst. Jag kommer definitivt gå fler kurser hos Anki och kan varmt rekommendera henne som kursledare. 
Annica S

Tarotkurs

Inför kursen hade jag förväntningarna att kunna göra Tarotläggningar. Jag hade läst om keltiska korset och trodde att de var enda sättet att lägga kort på. Tänk så mycket mer jag fick med mig under kursen. Jag har lärt mig grunderna i vad korten i en Tarotlek betyder och olika typer av läggningar. På träffarna har vi gått igenom kortens betydelse och övat tillsammans både på att tolka kort och hitta läggningar som passar oss. Vi fick en bra sammanfattning av kortens betydelse att ha som vägledning när vi tolkar korten. Mellan träffarna har vi hemuppgifter för att öva på egen hand. Kursmaterialet har varit superbra att ha till hands när tveksamheter uppstår i vad korten betyder.  Efter kurstillfällena har jag känt mig trött av alla intryck men samtidigt full av energi av all ny kunskap. Du lär dig inte bara att tolka kort utan du får samtidigt budskap av alla kursdeltagare som lägger kort för dig i sitt övande.  Jag kan varmt rekommendera Ankis kurser, lugnt och pedagogiskt tar hon oss igenom dagens övning/utmaning. Det är så självklart det vi gör och Anki ger oss självförtroende att klara av uppgifterna. Jag kommer definitivt gå fler kurser hos Anki. Jag vill fortsätta utveckla min kunskap och sedan själv utöva den för att hjälpa andra.  
Kicki J

Tarotkurs

Under hösten 2022 gick jag en kurs i Tarot-läggning hos Anki Dahlby. Vi fick en detaljerad genomgång i kortens historik och vad varje enskilt kort representerar. Efter den teoretiska delen har vi lagt många timmar på att träna på varandra i kursen samt som hemläxa hitta “försökskaniner” i vår närhet för att genom idog träning sätta oss in i Tarot-kortens mysterier. Under våren 2023 följde därefter en fördjupning i ämnet och repetition om hur långt vi kommit i vår färdighet. Jag uppskattar kursens upplägg med en tydlig teoretisk bas samt praktiska övningar då denna färdighet måste tränas upp. Till detta har vi haft många diskussioner om förhållningssätt till våra kunder, egen utveckling i självkännedom och vilka krav på oss som ställs för att agera seriöst och professionellt. Anki har en stor förmåga att lyfta sina kursdeltagare, ingjuta mod och säkerhet hos individerna,  kombinerat med en tydlig kravspecifikation för utövarna i detta svåra ämne.
Elizabeth Q

Tarotkurs

På kursen har jag lärt mig allt ifrån att välja kort för nybörjare till att använda korten i olika läggningar. Jag kunde inte mycket från början. Har lagt lite änglakort men inget mer än så. Jag tycker att upplägget har varit bra, och passat både nybörjare som jag själv, och de som hållit på lite innan. Jag tycker om att kursen har varit i delar. Så att det inte är för mycket att ta in på en o samma gång. Sen att vi fått tid mellan kurstillfällen att öva hemma.   Jag tycker att själva upplägget på kursen har passat mig. Vi har fått en grund att stå på, men inga fasta ramar att följa. Vi har fått utrymme att experimentera och uppmuntran att hitta vårt eget sätt. Anki har stor kunskap inom ämnet och delar med sig på ett pedagogisk och ödmjukt vis.   Mina förväntningar var att lära mig grunderna. För att kunna lägga för min egen skull, för att det är roligt. Men även på sikt att lägga för andra, mer seriöst, när jag känner mig redo! Och jag har lärt mig massor! Lägger för mig själv och familjen regelbundet. För vägledning och stöd för både små och stora frågor.  Jag kan varmt rekommendera kursen för andra intresserade. Det har varit både lärorikt och roligt. Och det bästa av allt är att träffa andra med samma intresse och att få växa tillsammans, alla i sin egen takt. Ett stort tack och jag går gärna fler kurser framöver.
Anna L

Tarotkurs

Jag gick den allra första kursen i tarotkort som Anki arrangerade. Inför kursen fick vi bra information om vilken kortlek inom tarot vi skulle använda, då det finns en uppsjö utav dem, hon hade till och med sänt med en länk så det var väldigt enkelt för oss att införskaffa den. Väldigt smidigt. Även övrigt material, som Anki själv har producerat, var lätt att ta till sig. Tydligt skrivet och bra att använda som eget uppslagsmaterial när man vill dubbelkolla betydelserna utav korten. Läxorna var helt rimliga i proportion till kursens omfång. Vi började så sakteliga med att dra ett kort om dagen till oss själva samt dra endast ett kort för annan person, för att lära oss att tolka, för att sedan öka på antalet kort i läggningar när vi fått till oss mer kunskap. Detta i ett lagom tempo.  Anki som lärare/mentor är en ynnest att ha. Hon är tydlig med sin undervisning, men även väldigt inkännande hur människorna som går hennes kurser är som personer. Detta gör att det upplevs som individanpassat trots att man är flera i samma grupp. Mitt syfte med kursen var att lära mig tarot-läggningar från grunden, då jag innan bara lagt ”på känn”. Ville få en djupare förståelse i hur en tarotkortlek är uppbyggd, och vad de individuella korten betyder. Jag kände mig helt förberedd inför kursen och saknade inget under kursen heller. Efter kursen har jag fortsatt att lägga kort, lite på mitt sätt, lite på sätt jag plockat med mig från kursen. Skillnaden nu är att jag kan tolka korten betydligt snabbare och att jag vågar göra ännu mer ”på känn” än tidigare. Jag litar mer på magkänslan för att jag fått en djupare förståelse och mer faktisk kunskap. Tempot på kursen var helt lagom, väldigt anpassat till oss deltagare. Rimligt med tid mellan tillfällena för att öva, dels själv, dels på de övningsklienter vi skulle hinna med. Jag kan absolut tänka mig gå fler kurser hos Anki då hennes arbetssätt tilltalar mig. Sättet hur hon utbildar mig, utmanar mig på ett bra sätt, har gjort att jag kommit mycket längre i min egen utveckling. Kursen jag gått kan jag definitivt rekommendera flera att gå. Att få vara i ett sammanhang med liknande människor, som blir till vänner, är fantastiskt. Man behöver aldrig känna sig dålig eller skämmas för att man inte hunnit något, för ibland kommer faktiskt livet emellan. Det är det fina med Anki, då ger hon extra stöttning. Att lära sig tolka budskap från den spirituella världen är skithäftigt! Testa själva! Gå kursen!
Therese W